Shkolla e Jetes ndihmon shqiptaret te kene sukses personal e profesional permes SIPERMARRJES se trashegueshme GLOBALE.

Elona Lopari

Themeluesja/CEO e Shkolles se Jetes

Elona Lopari njihet si KATALIZATORI I BIZNESIT, duke ndihmuar pronarët dhe organizatat elitare të bizneseve të bëhen influencues në fushën e tyre dhe të arrijnë miliona dollarë + përparime në biznesin e tyre.

Ajo bashkëpunon me CEO te bizneseve të vogla dhe korporatat e medha për t'i ndihmuar ata të krijojnë dhe të ekzekutojnë një plan që rrit fitimet, redukton stresin dhe arrin rezultatet e tyre të dëshiruara.

Elona ka mbi 20 vjet përvojë në menaxhimin operacional në industritë e shumta ne fushen e shërbimeve. Ajo u shërben klientëve të saj ndërkombëtarisht në SHBA, UK, Kanada, Evropë, Australi, Shqiperi.

Ajo është gjithashtu një autore e librave të shumtë te shume shitur, (Amazon bestseller) dhe flet në skena globale ku ndan me pasion mesazhin e saj me masat si folëse kryesore.

Ajo është paraqitur në publikime të shumta të njohura si Disrupt, NY Weekly, Business Insider, CEO Weekly, The Business News, Famous Times, Ted Ex etj.

Si një ish-ekzekutive grua e kompanise globale Fortune 500 “Walgreens Boots Alliance e bazuar ne Amerike, e cila ndërtoi dhe drejtoi ekipe rekord në mbi 20 vende në mbarë SHBA-në, programet dhe konsulenca e Elonas përfshijnë strategji të korporatave miliarda dollarëshe të kombinuara me shpejtësinë dhe shkathtësinë e strategjive më të fuqishme të marketingut në ekonomine globale sot.

Ajo është CEO e Shkollës së Jetës ku ndihmojnë Liderët Vizionarë CEO të rritin bizneset e udhëhequra nga qëllimi i trashëguar përmes, Branding, Marketingut, Shitjeve dhe drejtimit te Ekipit, në mënyrë që ata të mund të maksimizojnë ndikimin dhe të ardhurat e tyre për të bërë më shumë të mira në botë.

Ju gjithashtu mund të shikoni librat e saj të tjerë "Lidhja e pikave prapa", "Sipërmarrja e drejtuar nga qëllimi" Revista "Lidhja e vizionit prapa", Planifikuesi "Focus on Purpose" të disponueshëm në Amazon.Libri i saj i ardhshem, “Lidershipi Vizionar” publikohet ne Janar 2024.

Ajo është gjithashtu një udhëheqëse e komuniteteve qe ka ndërtuar te nxitura nga ndikimi dhe zemra prej mbi 30,000 vizionarësh sipërmarrës CEOs të udhëhequr nga zemra GLOBALISHT.

Sherbimet qe ofrohen per

Individe & Kompani

Konsulence ose Menaxhim Biznesi

 1. Pozicionimi juaj dhe biznesit tuaj ne nje treg global.

 2. Qartesia e modelit te biznesit qe doni te krijoni ose pershtatja e nje modeli qe perkon me qellimet tuaja.

 3. Zbulimi dhe gjetja e klienteve tuaj ideal qe doni ose kane nevoje per sherbimin tuaj. 4.Strategjite e Marketingut lokal dhe digital. Strategjite e Shitjeve dhe procesi qe duhet ndjekur.

 1. Krijimi i proceseve dhe sistemeve qe duhen ndertuar per te kursyer kohe dhe e zgjeruar ate pertej jush.

 2. Shtimi i skuadres me njerez qe mbeshtesin vizionin tuaj.

 3. Menaxhimi & Rritja e Biznesit tuaj ne baze projekti.

Konsulence ne Karriere

 1. Qartesimi dhe pozicionimi ne tregun e punes me nje pozicion ose fushe qe ka lidhje me shkollimin dhe eksperiencen tuaj.

 2. Krijimi i nje Resume & Cover Letter profesionale qe pershkruan me fjalet e duhura kyce eksperiencen tuaj duke e pershtatur dhe me pozicionin ose fushen e kerkuar.

 3. Aplikimi strategjik ne pozicione te hapura ne fushen ose pozicionin tuaj te caktuar.

 4. Pergatitja per Intervisten e punes duke u dhene ju mundesine te artikuloni vleren qe shtoni ne nje kompani te caktuar dhe pergjigjet e pyetjeve ne menyren si kerkohen.

Konsulence Suksesi

 1. Qartesimi i synimeve qe kerkoni te realizoni ne te gjitha fushat e jetes.

 2. Implementimi i ketyre synimeve hap pas hapi duke u pajisur ju me mjetet e duhura per ta bere kete.

 3. Rritja e Vetbesimit dhe mendesia e duhur per tu ndihmuar ju ti arrini keto synime.

 4. Mjete per menazhimin e kohes ne menyren me produktive.

 5. Mbeshtetja individuale gjate gjithe ketij procesi.

Libra per Zhvillimin Personal e Profesional

 1. Librat e Elones gjenden ne Amazon per blerje.

 2. Ndihmojme ju te vete publikoni librin tuaj ne Amazon ne Anglisht.

Influencer Marketing

Albanian Global Market

 1. Stories (3 here)

 2. Wall Collaboration Post (1 here)

 3. TV Show/Podcast Interviste

US, UK, CAN Global Market

 1. Stories (3)

 2. Wall Collaboration Post (1)

 3. Global Magazine& Blog Feature

 4. TV Show/Podcast Interviste

Office: Brooklyn, New York

Call 646-249-3066

Email: lifeschoolmission@gmail.com

Kompanite Shqiptare me te cilet kemi punuar:

Amita

Septona

Geraldina Sposa

Shpi.al

Cibo-Casa Del

EuroMedica

Geci

The Sunset- Luxury Real Estate

Global Travel

Big Market

Albanian College

Portali i Shkolles se jetes

Portali i Shkolles se jetes

Shkolla e Jetes Blog. Mesoni me shume si te rrisni sipermarrje globale pertej shiqetareve ne shqiperi e diaspore. ...more

Biznes

March 29, 20245 min read

Copyright 2022 . All rights reserved